miercuri, 12 octombrie 2011

Din viata unei bunoace

Va rog sa priviti cu atentie clipul de mai jos. Sigur, e un clip comic si dureaza doar cateva minute, dar dincolo de aceste mici detalii, prezinta in linii mari cam ce se intampla in jurul unei dudui dragute.





Comentariile mele mai jos:

0.04 Dispretul “bunoacelor” fata de lumea obisnuita (barbati sau femei care nu sunt in clica/gasca/grupul lor de cunoscuti).
0.11 Privilegiile de care se bucura bunoacele. Li se da tratament preferential doar pentru faptul ca arata bine.
0.14 Ciuda si ranchiuna pe care fetele obisnuite o au fata de “bunoace”.
0.15 Dispretul bunoacelor fata de fetele obisnuite (vezi 0.04).
0.25 Bunoacele isi aduc aminte fiecare detaliu legat de un loc anume in functie de cine se da la ele (da, au memorie foarte buna la asa ceva, nu uita nici un detaliu, asta se aplica in general tuturor femeilor).
0.35 Condescendenta bunoacelor fata de barbatii-prieteni (adica cei cu care nu se culca dar pe care ii accepta in cercul lor, “norocosii” de ei, ce onoare pe capul lor).
0.54 Lipsa de respect fata de noii cunoscuti care nu prezinta interes (desi incearca sa pastreze aparentele duduia noastra nici macar nu o intereseaza ce are de spus noul cunoscut). Se spune ca o femeie poate cataloga in primele 5 secunde de la intalnire daca un barbat nou prezinta interes din punct de vedere sexual (adica daca ea este interesata de el).
1.02 Barbatii reactioneaza ca niste natarai si clowni la orice banalitate rostita de o bunoaca doar doar poate au noroc si ii baga bunoaca in seama.
1.05 Bunoacele chiar cred ca sunt nostime si interesante daca barbatii rad de banalitatile rostite de ele.
1.08 Foarte frumos. Da, adevarul e ca chiar si bunoacele au necesitati fiziologice. Sa nu credeti ca ele sunt facute din petale de lotus si magnolii. De asta se si parfumeaza atat de mult. Nu uitati, cand o femeie miroase atat de imbatator e doar pentru ca stie ce parfum sa aleaga.
1.14 Nu va chiorati ca niste morti de foame la bunoace. Ele pot observa chiar daca nu e evident. Cea mai eficienta arma e ignorarea lor sau in cel mai rau caz o privire zeflemitoare.
1.18 Da. Stim ca femeile in general “triseaza” prin tot felul de metode ca sa arate cat mai bine. Ar fi interesant de stiut cum ar arata multe bunoace dupa vreo 5 minute de stat in ploaie.
1.21 Nu oferiti bunoacelor de baut (si in general cadouri, mese la restaurante etc). Oricum nu le va schimba parerea despre voi. Regula asta se poate aplica femeilor in general. Oferiti-le doar dupa un timp in care au dovedit ca merita.
1.30 Asta ma intreb si eu. Pentru ca nu toti barbatii sunt milionari? De asta isteato. Altfel nici o femeie (nu numai bunoace) n-ar mai trebui si nici n-ar mai vrea sa lucreze.
1.35 Bunoacele nu prea retin numele barbatilor neinteresanti.
1.37 Rivalitatea intre femei este foarte acerba (nu e foarte rea nici bruneta, e decenta).
1.50 Hai ca nici nu esti asa de buna. Ca atatea “auto-proclamate” bunoace crezi ca arati mai bine decat arati de fapt.
2.00 Da, da. Toata lumea se uita la tine. Saraca de tine. Ce nu-ti place? Daca nu, nu trebuia sa te aranjezi sau sa iesi in public. Daca stateai la cratita nu se uita mai nimeni.

In concluzie, cel mai simpatic personaj al clipului e Indianu’.

0 comments:

Trimiteți un comentariu